2024.04.20. - Tivadar

2008. évi Oriental Országos Bajnokság

2008. évi Oriental Országos Bajnokság
A Magyar Oriental, Thai-kick és Body-contakt Szövetség 2008. évi Oriental Országos Bajnoksága Pécsett került megrendezésre 28.-án!A kezdetben még két szabályrendszerre tervezett Bajnokság, csak egyben lett megrendezve, a nagyszámú nevezés miatt.

Az Amatõr MMA Bajnokságot, Szeptemberre kellet áttennie, a rendezõ DOZSO SE.-nek! Az Országos Bajnokságot Meixner András Úr, Pécs Város Alpolgármestere nyitotta meg!
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

14 egyesület 60 sportolója mérte össze tudását, köztük olyanok is, akik már indultak a magyarországi K-1-ben, vagy a k-1 World Max-ban, mivel a Szövetség, Nyílt, tehát mindenki elindulhat rendezvényein,így évrõl, évre egyre többen csatlakoznak hozzá! Érdekességnek számított, hogy 2:1 arányú pontozásnál extra menetet kellett játszaniuk a sportolóknak, akár kétszer is így egyértelmûvé vált mindig, a gyõztes személye, azzal, hogy ki edzett többet, befolyásolhatta a végeredményt!A tropikus körülmények között zajló mérkõzések nagyon próbára tették a sportolókat, bírókat, de a kilátogató nézõk, jó színvonalú, kemény mérkõzéseket láthattak! Volt KO verseny is, hiszen a legtöbb és leggyorsabb leütéseket, a rendezõk különdíjjal jutalmazták! Különdíjat kapott kiváló edzõi munkájáért Gönczi János(volt kick-box Világbajnok), a leggyorsabb leütésért Gönczi Alex és a legtöbb leütésért, Ifj. Gönczi János. A díjakat Csizi Péter a Társadalmi Kapcsolatok Sportbizottságának Tagja, valamint Szentkereszti István Úr a Magyar Pénzügyi Közvetítõ Rt. Országos Igazgatója adta át! A közel 6 órás rendezvényen kiválóan teljesítettek a sportolók, nagyon kemény mérkõzéseket vívtak, és sportszerûen viselkedtek.

A rendezvény végén Profi Országos Címmérkõzést vívott a szekszárdi Bonifert János és a pécsi Komáromi Attila! Az 5 menetre tervezett mérkõzésen, Attila az elsõ menetben lerohanta ellenfelét akire kétszer is számolni kellett és a második számolást követõen a Feja Tibor a mérkõzés vezetõbírója döntõ fölényt hirdetett ki, így gyõzött és Profi full-contakt Országos Bajnok lett Komáromi Attila.

A rendezvény végén, már a következõ profi ranglista versenyek idõpont egyeztetését beszélték át az edzõk, melybõl, a Pécsi székhelyû DOZSO SE. is részesülni fog.




Baranyai eredmények:

Gyermek:
-35 kg
1. Petrovics Gabriella(DOZSO SE.)
2. Hencz Vivien(DOZSO SE.)

Serdülõ:
-47 kg
2. Farkas Norbert(Pécsváradi Spartacus)
-56,5 kg
1. Fenyvesi Máté(DOZSO SE.)
-60 kg
2. Doszkocs Roland(DOZSO SE.)

Kadet:
-56,5
2. Diós Ádám(DOZSO SE.)

Felnõtt:
-60 kg:
1. Kiss Varga Bettina(DOZSO SE.)
2. Sátorhegyi Kata(DOZSO SE.)
-60 kg
1. Dukai Tamás(DOZSO SE.)
-64 kg
1. Push Kornél (Pécsváradi Spartacus)
-72 kg:
2 Klotz István(DOZSO SE.)
-82 kg
4. Wilkheim Dávid(DOZSO SE.)
-87 kg.
3. Szeghy Károly (DOZSO SE.)