2024.05.30. - Janka, Zsanett

Gyõzelemmel debütált Wayne Rooney ringsegédként

Luis Castillo legyõzésével megõrizte világbajnoki címét Ricky Hatton, akinek most már a világ legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather Jr-ra fáj a foga. A Las Vegas-i mérkõzésen angol hírességek drukkoltak a bokszolónak.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Hatton igazi parádéval szórakoztatta a közönséget küzdelme során, de már a mérkõzés felvezetése is igen látványosra sikerült: Hatton övét például a Manchester United és az angol válogatott világklasszisa, Wayne Rooney vitte a szorítóba a bunyó elõtt. Az eset pikantériája egyébként, hogy Hatton hatalmas Manchester City drukker hírében áll. Hattonnak aztán mindössze négy menetre volt szüksége, hogy megvédje övét, lehengerlõ gyõzelme pedig meghozta bátorságát, és most a súlycsoportoktól függetlenül a világ legjobbjának tartott Floyd Mayweather Jr-t szeretné kihívni.

A mostani gyõzelme 2 millió fontot jelentett Hattonnak. Az angol teljesítménye egyébként a legendás De La Hoyát is lenyûgözte, aki a mérkõzés után telefonon gratulált a címvédõnek. Az összecsapáson az angol sztárvilág is képviseltette magát. A nézõtéren szurkolt az énekes Robbie Williams, a labdarúgóból lett színész Vinne Jones (Blöff, A ravasz, az agy és két füstölgõ puskacsõ), a szintén színész Jason Statham (Blöff, Olasz meló, A rózsaszín párduc) valamint majd egy csapatnyi labdarúgó (Rio Ferdinand, Wes Brown, John O’Shea, Joe Cole, Shaun és Bradley Wright-Phillips).