rss

 • Új felhasználó regisztrációja! Bejelentkezés

 • FIGYELEM! A freemail.hu, citromail.hu és néhány ingyenes postafiókba a regisztrációs levelek nagy késéssel, vagy olykor egyáltalán nem érkeznek meg! Javasoljuk hogy gmail.com vagy outlook.com fiókkal regisztrálj!

  Fontos: a regisztrációd érvényesítéséhez szükség van valódi e-mail címed megadására (ahova aktiváló kódot postázunk ki) ha nem Te regisztráltál (hanem valaki más), a regisztrációs értesítőt hagyd figyelmen kívül!

  Ha regisztráció után (néhány percen belül) nem érkezik meg a risztrációt aktiváló kód, lehet, hogy a levelező rendszer SPAM szűrője a levélszemét közé tette az automatikus válaszlevelet. Érdemes megnézni ott, és onnan "NEM SPAM"-ra állítani, majd aktiválni... (aktiválásra egyébként két nap áll rendelkezésre, utána a megkezdett regisztráció automatikusan törlődik)!

  Javasoljuk, hogy a könnyebb kezelhetőség érdekében a regisztráció során ékezet és szóköz nélküli (betűkből és számokból álló) felhasználónevet és jelszót írj be (egyébként tetszés szerint bármi lehet)!

  Regisztrációd önkéntes, az oldalra / oldalrendszerre és a www.bolhapiac.net ingyenes hirdetési oldalra is érvényes!

  Regisztrációddal elfogadod a weboldal és az összes hozzá kapcsolódó alkalmazás felhasználási feltételeit, az adatvédelmi irányelveket, illetve az oldalra / oldalrendszerre vonatkozó összes szabályt.


  Becenév/Valódi név *
  Így fogunk szólítani az oldalon!

  E-mail cím *
  Ezzel tudsz bejelentkezni. Kérjük kerüld a freemail-es vagy citromail-es fiók megadását!

  Jelszó *
  Ezzel tudsz bejelentkezni!

  Jelszó megerősítés *
  Írd be mégegyszer ugyanazt!

  Nemed
  Kérlek válaszd ki!

  Születési dátum
  1999-09-09 formátumban kérjük!

  Bemutatkozás (írj magadról):


     Regisztrációmmal elfogadom a weboldal és az összes hozzá kapcsolódó alkalmazás felhasználási feltételeit, az adatvédelmi irányelveket, illetve az oldalra / oldalrendszerre vonatkozó összes szabályt.

  Ellenőrző kód:

  Erre a robotok miatt van szükség!