2024.04.26. - Ervin

Balzsay börtönben!

Az ökölvívó nagyon nyomasztónak találja az egyszemélyes cellát. Balzsay Károly a sopronkõhidai börtönbe látogatott, ahol a rabokkal találkozott. Elõtte már több sportoló is járt itt.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

- A bent lakók közül vetette fel valaki a nevelõtisztnek, hogy szeretnének velem találkozni. Felhívtak, én pedig igent mondtam, mert pont itthon vagyok. Már kétszer jártam büntetés végrehajtási intézetben, de szerencsére csak látogatóban. Mikor az elsõ felkérésem volt, akkor a feleségem féltett egy kicsit, de miután látta, hogy nincs mitõl tartanom, a másik két alkalommal nyugodt szívvel elengedett – nyilatkozta Karesz.

A bunyóst körülbelül 80 elítélt várta, akik elõször kicsit feszengtek.

- Leültem velük szemben, de nem nagyon mertek kérdezgetni. Na, én elkezdtem beszélni, meséltem a profi ökölvívásról, arról, hogy hogyan kezdtem. Akkor felbátorodtak, a végére egy kötetlen beszélgetés alakult ki, annyit dumáltam, hogy be is rekedtem. A bent lakók kedvesek voltak, és szelídek, nem volt mitõl tartanom. Az látszott, hogy imádják a bokszot, és rendkívül tájékozottak, olyan bunyósokat ismernek, akiket csak azok szoktak, akik nyakig benne vannak a sportban. Az egyik rabbal gyakoroltam egy kicsit, a többiek nem akartak, pedig felajánlottam, hogy üssenek, én tartom a kezem.

Balzsay szerint nyomasztó a hely hangulata, fõként akkor érezte kényelmetlenül magát, mikor bevitték egy egyszemélyes cellába. Karesz a látogatás után visszatért az edzõterembe, hiszen áprilisban kesztyût húz. Azt még nem tudja, ki lesz az ellenfele, de az már biztos, hogy címmeccset vív majd.